Notiser
I dagarna har en inbjudan gått ut till klubbarnas presidenter, sekreterare och pr-ansvariga i distriktet om det årliga seminariet Public Image & Public Relationship.
Inbjudan kommer från Lars-Erik Rydbrant som är Sverigekoordinator i dessa frågor i zon 17.
Seminariet, ett webbmöte via Zoom, vänder sig till alla i klubben och är den 29 januari mellan kl 13 och 16. Intressant program om hur vi kan stärka interna och externa samarbeten under temat "Alla kan vara med". Föredragshållarna från Åland, Finland, Sverige, Schweiz och USA delar med sig av sina erfarenheter.

Under distriktskonferensen i Ängelholm tidigare i höst passade vi på att få en pratstund med distriktets nya representant för Rotary Doctors, Annica Hansson Borg, Hässleholm Rotaryklubb. Av den pratstunden blev det en artikel. Den här!

Foto: Birgitta Rydztröm

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

Kommande Program
The Rotary Foundation
Nytt i Rotary
Jennifer Jones imagines Rotary fulfilling big dreams

Rotary International president-elect announces 2022-23 presidential theme to district governors-elect.

Rotary Projects Around the Globe January 2022

Rotary Projects Around the Globe - January 2022