ROTARY DISTRIKT 2400

« DELA VÅR ORUBBLIGA PASSION FÖR HUMANITÄRT UTVECKLINGSARBETE
PÅ ORTEN DU BOR ELLER NÅGONSTANS I VÄRLDEN »

Norra Skåne, Halland, Blekinge och Småland

Hitta klubben nära dig

Nytt i vårt distrikt
Undrar om det någonsin har hänt att vårt distrikt haft en talare på Rotary Convention? Men nu har det hänt.
Det är vår tidigare distriktsguvernör Annika Svensson, Laholm-Hök som pratar om vikten av att få fler unga guvernörer i Rotary. Annika ingår i en internationell kommitté med före detta unga guvernörer (YPDG). Som en av åtta medlemmar i denna kommitté fick hon under hösten 2020 ta plats i Rotary Internationals styrelse. En plats som är stående men kommittéledamöter växlar var sjätte månad.
– En jättemöjlighet att få prata om detta och skoj att Rotary International lägger fokus på att lyfta fram unga guvernörer, säger Annika.
Annika är vald ett år till i kommittén, 2021-2022. Rotary Virtual Convention pågår 12-16 juni.

Foto: Hallandsposten

Kära Rotaryvänner!
Tänk vad ett år går fort! Med ett visst vemod skriver jag nu mitt sista guvernörsbrev och jag vill passa på att tacka alla klubbar och medlemmar som tagit emot mig och våra assisterande guvernörer på klubbesök eller digitala möten!
Det har varit väldigt trevligt att träffa er alla och mycket givande att höra om allt bra ni gör i era klubbar!

Verkligen kul att så många klubbar har visat intresse för att beställa de nya Rotaryvästarna. Så här kommer lite kompletterande information inför din beställning. Priset per väst: 55 kronor inklusive tryck fram och bak samt moms. Västarna är i en storlek.

Nytt i Rotary
Rotarians Address Mental Health Issues Head On

Rotary has a remarkable record when it comes to health initiatives. Now the global pandemic has brought attention to another aspect of health that is often overlooked: mental health.

juni 2021
M ti O to F L S