Notiser
Rotary är bra på att skapa stories. Nu vill vi bli ännu bättre på att visa vad vi gör.
Häng med på Public Image & Public Relationship-utbildningen som zon 17 i Sverige genomför nu i maj. Två datum finns att välja på, 11 och 17 maj. Båda via Zoom och tiden är 18-20.
Det blir också en stund om Rotarys roll som fredsbyggare. Alla pr-ansvariga har fått en särskild inbjudan, men det här är intressant för alla rotarianer.

Nu är det dags att skicka in era ansökningar om bidrag till TRF och inför det genomgå TRF utbildningen. Detta kommer erbjudas vid två tillfällen, dels i samband med e-klubbens möte den 26 april 12-13 men även samma kväll klockan 19-20.  Där kommer ni få ännu mer tips på projekt, vad ni ska tänka på när ni ansöker och svar på andra frågor.

Nu kan vi med glädje presentera den nya uppdaterade webbshoppen från Json Handels. Klicka här för att komma till webbshoppen. Här hittar du nålar, namnbrickor, flaggor med mera och ett nytt uppfräschat sortiment av kläder. Läs mer under supportsidan här på webben – där hittar du beställningsmall för klubben och all annan information samt kontaktuppgifter vid frågor.

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

Kommande Program
The Rotary Foundation
Nytt i Rotary
Ukrainian clubs help others in need in their country

Rotary members in Ukraine are helping neighbors return to their homes, distributing supplies from other countries, and organizing long-term aid — all despite being affected by the war

European Rotaract clubs organize to help Ukrainian refugees

Across Europe, Rotaract members are using digital tools to share information and coordinate to help people who have been affected by the war in Ukraine

Rotary projects around the globe - May 2022

Learn how Rotary clubs are taking action in Belize, Italy, Rwanda, the Philippines, and the United States.